FOTOGRAFISANJE DOGAĐAJA

VENČANJA

Svoju fotografsku karijeru započela sam kao fotograf venčanja i krštenja. Punih pet godina i preko 150 venčanja, zaista sam uživala u dramskoj strukturi i emocijama koje ovi događaji nose. Zaigrala bih se kao neko dete koje radoznalo, iz prikrajka posmatra šta se ispred njega dešava. Cilj igre uvek je bio uhvatiti što više stvarnih, emotivno nabijenih trenutaka. A onda je nastupilo prezasićenje i morala sam da napravim pauzu. 

I dalje mi je čast kada me pozovete kao trećeg svedoka na vaše venčanje i zadovoljstvo mi je da vam ostavim uspomene kakve želite. Zbog toga što sam odlučila da se razvijam kao fotograf na jedan drugačiji način, koji, takođe, iziskuje mnogo energije, moj godišnji limit za svadbe sada je 15. Ako vam se sviđa način na koji radim, ako vam je važno da neko uprati vaš pogled, osmeh, suzu... biće mi drago da se sretnemo na vama važan datum. 

KRŠTENJA

Čin krštenja meni je najdraži događaj za fotografisanje. Susret dece sa nepoznatim čovekom s bradom, izaziva reakcije kakve moja pažnja veoma voli.