O meni... U par reči... Istraživač čoveka. Sama svoj beli miš. Još nisam odlučila šta ću biti kad porastem, a život je tako plemenit da me čuva dok istražujem... 

Od životnih uloga: majka jednog deteta i njegova najvrednija učenica... Ničija žena, ničiji uposlenik, ničiji vlasnik... Poštovalac i uživalac slobode, povremeno njen zatočenik... 

Od veština umem da slažem reči u rečenice mnogo bolje nego rubikovu kocku ili garderobu u orman. Umem da filtriram emocije kroz fotoaparat. Tako njihov talog ne završi u meni već u digitalnom zapisu. Fotoaparat je moje oruđe i moj štit. Umem od svakog događaja da napravim priču koju će drugi voleti da pročitaju ili pogledaju, zavisi kojom sam je tehnikom ispričala. Kažu da vole zato što je stvarna. Ja ne znam šta je stvarno. Opipljiva i definisana stvarnost često mi je manje stvarna od one koju ne mogu da objasnim, a jako je dobro osećam i pouzdano znam da postoji. Provereno je nisam izmislila. Razvila sam jezik kojim s njom komuniciram i radujem se sretanjima s ljudima koji imaju svoje jezike. Ili ih tek uče. 

Od zvanične škole imam dve diplome Akademije umetnosti, mnoštvo sertifikata o pohađanju fotografskih kurseva i svest da je strast za nečim mnogo dragocenija od svake škole.  

Ako odlučite da postanete moj klijent, sigurna sam da to neće biti zbog tih diploma. To verovatno znači da želite nešto da doživite, neki novi deo sebe da otkrijete, da se zabavite, da se osećate slobodno, budete inspirisani i motivisani... a ne samo da imate lepe fotografije i ja vam se unapred veselim, koji god povod bio. Moja fascinacija čovekom nikad ne prestaje. 

Želim da verujem da je moj fotografski studio u Banjaluci mesto na kom čovek nema potrebe da nosi masku. Može da bude sve što je ikad želeo da bude i za to sigurno neće biti osuđen. Daću sve od sebe da se osećate slobodni da mi se pokažete. Ako posle želite da to ostane tajna, biću čuvar vaše tajne. Mada ću biti daleko srećnija ako izađete iz mog studija u ljubavnom zagrljaju s onim "ja" koje ste do tada skrivali. Jer mi, ljudi, smo trista čuda, a ne samo uglađena, ispeglana i našminkana pojavnost koju pati želja da se dopadne drugima.